Zabava
09.07.2013.
07:24
Želite da izbegnete hipstere? Sajt "Yelp" pokrenuo je aplikaciju toplotne mape koje otkriva koja su mesta za izlaske "previše kul".
  • hronicar

    09.07.2013 10:40
    Do snedavno su postojale postojale samo te anoreksicno-silikonske fufice koje su furale "modu", ali kada vidim njihove muske verzije, kojekakve "oratke" i "batice" koji se svakom obracaju sa "brate, znaci..." 50-60kg max, u napadno izbeljivanim farmericama od mladje sestre i nekim sljastecim patikicama br.38, u pripijenim majicicama i kineskim ray ban naocarima. Smesno koliko su jadni. Kao da su se na Farmi skolovali. Teska seljana. Svi kao nesto vazno rade, parkiraju kola pa kao nesto proveravaju, ozbiljne face, teatralne, kao da idu na dodelu oskara ili na konferenciju za stampu, a realno parkiraju ispred zgrade u kojoj zive u stanu koji mesecno placaju 2x50e koje im salju mama i tata iz provincije, dok oni po gradu glume elitu i pljuju po Laze Teleckog. Fujcina na kvadrat.
  • мире

    09.07.2013 08:27
    Увести ово код нас... Повраћа ми се од њих!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna