Zabava
29.01.2014.
11:19
Jeste li se ikada toliko udubili u knjigu da vam se učinilo kao da ste se isključili iz ovog sveta i oživeli u telu protagoniste? Nova vrsta knjiga mogla bi još više pojačati taj utisak, koristeći se toplotom i vibracijom da bi reflektovala ono što se dešava u knjizi.
  • 29.01.2014 17:34
    ana
    zasto bismo se uziveli? Imamo li malo priča iz svakodnevnog života da treba još u slobodno vreme da prelazimo tudje kilometraže?Svaki dan gomile pisaca nešo izmišljaju i stavljaju na papir a neki drugi ljudi umesto da žive svoj život i ispisuju redove kojih će se u poznim godinama sećati čita te izmišljancije.Još na to i bacaju novac. Pišite. Čitajte život, svakodnevne situacije koje vam pomaknu kao slepcu.Kad naučite da pročitate ono što vidite postaćete i sami pisac.
  • xx

    29.01.2014 16:05
    @NS
    Hahaha. Ja kad sam citala "Zlocin i kaznu" sanjala sam da sam ubila babu i isto sam prolazila kao junak knjige, osecala strasnu grizu savesti...
    Sreca pa je bio samo san.
  • NS

    29.01.2014 12:21
    Meni se to desilo sa Zločinom i kaznom, bila sam očajna što sam ubila babu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna