VIDEO: Najbogatiji britanski jutjuberi imaju šest i sedam godina

Najbogatiji britanski jutjuberi prošle godine su zaradili više od 1,5 miliona funti.
VIDEO: Najbogatiji britanski jutjuberi imaju šest i sedam godina
Foto: Pixabay
I to možda samo po sebi ne bi bilo čudno da nije reč o Gabi i Aleksu Vilumsonu, klincima koji imaju tek šest i sedam godina. Brat i sestra imaju Jutjub kanal koji ima 7,9 milijardi pregleda. Objavljuju snimke u kojima se igraju s igračkama i prave palačinke.
 
Podaci pokazuju da je "Toys and Little Gaby Ltd", njihova kompanija, na kraju aprila 2020. imala zaradu od 1.529.658 funti, u poređenju sa 352.842 funte prethodne godine.
 
Deca su nova generacija zvezda društvenih mreža koje generišu prihod od oglašavanja. Neki od najgledanijih klipova su oni o popularnim videoigrama.
 
Danijel Midlton (29) tako je zaradio više od 25 miliona funti.
 
Gabi i Aleks, čiji kanal vodi njihova mama Sabin Vilumson (30), iskoristili su veliku potražnju među vrlo mladom publikom za snimcima dece koja otpakuju igračke i igraju se u kući.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.