Privredna komora Srbije formira krizni tim zbog krize u Ukrajini

Privredna komora Srbije (PKS) formira specijalizovani krizni tim i otvara krizni kol centar za hitno rešavanje problema privrednika i ekonomskih posledica uzrokovanih krizom u Ukrajini.
Privredna komora Srbije formira krizni tim zbog krize u Ukrajini
Foto: Pixabay (ilustracija)

To je najavio Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

On je naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao predstavnike privrede i kompanija da u ponedeljak, 28. februara, razgovaraju o trenutnoj situaciji.

"Na tom sastanku će se razgovarati o onome što možemo da uradimo – da napravimo zajednički krizni štab, zajednički tim koji će pratiti predstojeće događaje i pomoći kompanijama koje moraju da kupe, plate, izvezu ili uvezu robu iz regiona obuhvaćenog krizom, ali i svima drugima na koje će se ta kriza odraziti", rekao je Čadež.

  • /

    26.02.2022 23:02
    /
    sta, nema vise cernobijskih jagoda?
  • A

    26.02.2022 22:05
    A
    Ahahahhahahaa
    Anegdota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.