Tviter rasprodaja: U ponudi neonski znak, frižideri, računari...

Veliki neonski znak, korporativni logotip Tvitera, dostigao je cenu od 17.500 dolara, a pored toga kompanija milijardera Ilona Maska aukcijski prodaje aparate za espreso, više frižidera i kompjutere.
Tviter rasprodaja: U ponudi neonski znak, frižideri, računari...
Foto: Beta/AP
Mask želi drastično da smanji troškove, jer su mnoge kompanije zaustavile svoje reklamne kampanje na njegovoj društvenoj mreži, što je navodno prouzrokovalo i kašnjenje u izmirenju obaveza za poslovne prostorije, prenosi CNBS.
Zainteresovani kupci mogu da pogledaju asortiman robe iz prostorija u San Francisku koju Tviter želi da proda, preko internet sajta Heritejdž Global Partners, koji sprovodi aukciju.
Više organizacija za ljudska prava pozvalo je kompanije da prestanu da se oglašavaju na Tviteru zbog navoda da ta društvena mreža ne uspeva da spreči širenje govora mržnje i drugog uvredljivog sadržaja na svojoj platformi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija