Ovo su najuglednije kompanije na svetu u 2023.

Već više od decenije "The RepTrak Company" rangira 100 najuglednijih kompanija i tako analizira korporativnu reputaciju za vodeće svetske firme.
Ovo su najuglednije kompanije na svetu u 2023.
Foto: Pixabay
Rezultati se odnose na ocenu koju je kompanija postigla na lestvici od 0 do 100 bodova. 
Na prvom mestu s najboljom ocenom, 76,8, ponovo se našao LEGO Group, kompanija za proizvodnju igračaka sa sedištem u Bilundu, u Danskoj, koja je najpoznatija po proizvodnji igračaka marke LEGO.
Bili su prvi 2020. i 2021, pali su na treće mesto 2022, a sada su se vratili kao najuglednija kompanija na svetu 2023. Njihov dobro zaokružen pristup podršci svetu igre u kombinaciji s fokusom na etičke prakse čini ih omiljenima na globalnom nivou.
 
Pomerivši se sa sedmog mesta u 2022, Grupa Bosch dolazi na drugo mesto u 2023.
 
Rolls-Royce se drugu godinu zaredom nalazi među deset najboljih. Sada su se našli na trećem mestu u 2023. Rolls-Royce Aerospace britanska je multinacionalna avio i odbrambena kompanija koja poseduje Rolls-Royce, firmu osnovanu 1904. koja danas dizajnira, proizvodi i distribuira sisteme za napajanje za avio i druge industrije.
 
Harley-Davidson našao se na četvrtom mestu ove godine. To je skok od dva mesta u odnosu na pad na šesto mesto prošle godine. 
 
Canon se ove godine probio među deset najboljih s 11. mesta u 2022. Ostvarili su 76,2 boda.
 
 
Ostale kompanije koje su se našle na ovom popisu možete videti OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.