Srbija zvanično na Apple mapi za App Store

Srbija se od danas zvanično nalazi na Apple mapi zemalja u kojima su dostupni popularni servisi američkog tehnološkog giganta - App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts i iCloud.
Srbija zvanično na Apple mapi za App Store
Foto: Pixabay
Kompanija Apple je proširila listu zemalja u kojima su od sada dostupni ovi servisi za dodatnih 20 država, među kojima je i Srbija, dok je servis Apple Music učinila dostupnim u još 52 zemlje sveta, navodi se u saopštenju Apple, dostavljenom Tanjugu.
 
"Drago nam je što su mnogi Apple omiljeni servisi sada dostupni korisnicima u više zemalja nego ikada ranije", poručio je u saopštenju Oliver Šuser, potpredsednik kompanije Apple Music i International Content.
 
Osim u Srbiji, ovi servisi su od danas na raspolaganju i korisnicima u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, kao i u Gruziji.
 
Proširenje liste obuhvatilo je takođe osam afričkih zemalja, dve u azijsko-pacifičkom regionu, dve na Bliskom istoku i tri u Okeaniji.
 
Što se tiče samo servisa Apple Music, njegova dostupnost je proširena na 57 država, među kojima je i Hrvatska.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija