Više od 80 ubijenih u Alžiru

Najmanje 81 osoba ubijena je tokom opsade postrojenja u Alžiru, gde su pronađene desetine tela, ali još nisu sva identifikovana.

Najmanje 81 osoba ubijena je tokom opsade postrojenja u Alžiru, gde su pronađene desetine tela, ali još nisu sva identifikovana.

Nakon akcije vojske, jedan bezbednosni izvor je saopštio da je tokom četvorodnevne "talačke krize" ubijeno 32 ekstremista i 23 taoca, a juče je pronađeno još 25 tela koja su u procesu identifikacije, javio je AP.

Pored toga, jedan rumunski državljanin, koji je evakuisan živ, u međuvremenu je preminuo.

Alžirske snage upale su u postrojenje kako bi okončale četvorodnevnu dramu i sprečile, kako su zvaničnici rekli, zaveru islamista da dignu u vazduh čitav kompleks i ubiju sve taoce.

Iz gasnog postrojenja je spaseno 107 stranaca, a alžirske vlasti saopštile su ranije da je uspelo da pobegne 685 alžirskih radnika, ne navodeći koliko njih se vodi kao nestalo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet