FOTO: Motor se zakucao u auto na Novom naselju

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 13 časova na pružnom prelazu u Ulici Radomira Raše Radujkova, na Novom naselju, povređen je motociklista.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 13 časova na pružnom prelazu u Ulici Radomira Raše Radujkova, na Novom naselju, povređen je motociklista.

Do nesreće je došlo, prema nezvaničnim saznanjima, u trenutku kada je putnički automobil zakočio kako bi usporio preko pružnog prelaza.

U vozilo se iznenada zakucao motocikl kojim je upravljao muškarac srednjih godina. Od siline udara motocikl se klizao preko kolovoznih traka, dok je vozač dvotočkaša pao na razdelno ostrvo.

O događaju odmah je obaveštena Hitna pomoć i policija. Motociklista je kolima Hitne pomoći prevežen u Urgentni centar gde mu se ukazuje pomoć.

Saobraćaj između Bulevara Evrope i Slobodana Jovanovića otežano se odvijao uz asistenciju policijske patrole koja je sluičajno naišla u trenutku nezgode.

"Pacijent K.D. (1976) je nakon ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru pušten na dalje kućno lečenje", potvrđuju iz Hitne pomoći.

  • Zeleni

    19.02.2015 07:05
    Motoraš
    Ima motoraša i "motoraša"
    Neko položi za motor jer ga VOLI i POŠTUJE, a neko da bi bio "magnet" za sponzoruše!
    Vozio sam i vozim motore, JEDINA saobraćajka (moja krivica) davne 1981.... odonda pamet u glavu, opremu, pa tek onda na motor, inače...
    Nije dovoljno imati "mašinu" treba znati i svoje i mašinine mogućnosti, a najpre svoje mogućnosti!
    NISI FACA AKO DRUGOG UNAKAZIŠ! A NI SEBE! Budi faca 30 godina na motoru bez saobraćajke!
  • DonJuan

    18.02.2015 17:51
    @Motorista
    Evo mene nije sramota da generalizujem i kazem da vecina motorasa voze ko imbecili, ne razmisljajuci uopste o posledicama svojih postupaka, zato sto je to ono sto konstantno vidjam u saobracaju......... Ako 9 od 10 motorasa vozi tako da predstavlja pokretnu opasnost za sebe i sve ostale, onda ti koji mozda vozis normalno nisi pravilo nego izuzetak. Otud generalizacija i bes nas ne-motorasa prema kamikazama na motoru.
  • komsha

    18.02.2015 12:15
    @ Motorista
    pa, ima mnogo losih vozaca automobila... ali skuteri koji se provlace izmedju automobila na semaforu (samo cekam da mi neko odvali retrovizor), pa jure sa puta na pesacki prelaz da 'navataju' zeleno..
    kada vozis po propisima i pazis, ne mozes da padnes sa motora.. pratis situaciju i ludorije pesaka ako si iole normalan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija