Muškarac poginuo, a mladić povređen u udesu kod Rumenke

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 10:30 časova u Rumenki, poginuo je Milutin Z. (53) iz tog mesta, a jedan muškarac je lakše povređen.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko10:30 časova u Rumenki, poginuo je Milutin Z. (53) iz tog mesta, a jedan muškarac je lakše povređen.

Nesreća se dogodila na uglu Ulice oslobođenja i Cara Lazara, a vozač "forda" je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Po rečima očevidaca, Milutin Z. je svojim "fordom" izašao iz jedne od sporednih ulica i zaputio se Ulicom oslobođenja u pravcu Novog Sada, a do direktnom sudara s kamionom je došlo kada je pokušao da zaobiđe biciklistu koji se kretao u toj traci kolovoza.

Prijatelji nastradalog čoveka koji su okupili na licu mesta, kažu da Milutin, inače vlasnik transportne firme, nikada nije vozio brzo i da je kao profesionalni vozač imao ogromno iskustvo u vožnji.

Vozač kamiona L. N. (25) iz Silbaša zadobio je lakše povrede u sudaru i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru u Novom Sadu, pušten je na kućno lečenje.

  • Igor

    20.02.2015 16:22
    Jeste zabrana ali .....
    Kuda mislis da sleper dodje na Bogojevo ako ide za hr , ja nezz koji autoput vodi do tamo . a druga stvar 80 posto slepera koji se tuda krecu su iz Sombora , Apatina i idu na tu stranu sto je i jedini put iole isplativ .... ZABRANA NEVAZI ZA MESTO UTOVARA ISTOVARA momak tako da znas .
  • marko

    19.02.2015 00:14
    tuga i bol!
    neka mu je laka crna zemlja..bio je posten i ugledan mestanin rumenke!
  • rade

    19.02.2015 00:10
    tuga :(
    neka mu je laka crna zemlja..dobar je covek bio!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija