Uhapšeni zbog ubistva starice 2010. godine

Policija je uhapsila u Smederevskoj Palanci muškarca (41) i ženu (37) iz okoline tog grada, zbog sumnje da su 6. maja 2010. godine ubili ženu staru 90 godina, saopštio je danas MUP.
Policija je uhapsila u Smederevskoj Palanci muškarca (41) i ženu (37) iz okoline tog grada, zbog sumnje da su 6. maja 2010. godine ubili ženu staru 90 godina, saopštio je danas MUP.

To delo izvršili su zajedno sa još jednim muškarcem (56) koji je, zbog istog krivičnog dela, procesuiran i nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne.

Policija je došla do dodatnih saznanja u vezi sa tim slučajem, i utvrdili su da su 6. maja 2010. godine svo troje nasilno ušli u kuću starice, nakon čega su je dvojica muškaraca silovala. Posle toga, svo troje su joj naneli smrtonosne povrede sekirom i nožem, a zatim su otvorenim plamenom izazvali požar u kući i napustili lice mesta.

Osumnjičenima, koji su juče uhapšeni, određeno je policijsko zadržavanje.

  • 24.02.2015 13:27
    Kakva bolesna gamad.
  • Deks

    24.02.2015 13:21
    Ovakva okrutnost trebalo bi da se kažnjava najtežom mogućom kaznom, međutim muškarac koji je ranije uhapšen za ovo svirepo ubistvo dobio je samo 17 godina zatvora. Šta je bila "olakšavajuća okolnost" pa nije dobio 40 godina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.