Bez čvrstog traga o Opačićevom ubici

Tri dana posle ubistva narko-bosa Nenada Opačića i njegove žene Jasmine policija nije blizu hvatanja ubice, saznaje 021.rs.

Tri dana posle ubistva narko-bosa Nenada Opačića i njegove žene Jasmine policija nije blizu hvatanja ubice, saznaje 021.rs.

Izvori iz istrage govore da, i pored privođenja i saslušanja više desetina ljudi tokom proteklog vikenda, istraga stoji i da nema naznaka ko je i zbog čega ubio Opačića, koji je služio zatvorsku kaznu, a u Novom Sadu je bio na godišnjem odmoru.

Istraga je usmerena u više pravaca i proverava se sve, kako Opačićevi neprijatelji iz vremena pre odlaska u zatvor, tako i osobe sa kojima je bio u kontaktu u zatvoru, ali i nove kriminalne grupe koje su preuzele narko tržište u Novom Sadu u proteklih desetak godina.

Ono što posebno zbunjuje istražitelje je način likvidacije, jer se ispostavilo da je ubica prišao nemaskiran, samo sa kapuljačom preko glave, ispalio deset hitaca u Opačića i potom jedan metak u njegovu ženu, dok u njihovu kumu koja je bila pored nije ni uperio pištolj. Ovakvo ubistvo, da u sačekuši strada i bračni drug osobe iz kriminalnog miljea nije do sada zabeleženo u Srbiji.

Dosadašnja istraga je pokazala i da je Opačić verovatno bio praćen, kao i da ubica nije došao biciklom kako se prvo sumnjalo, nego da se peške približio Opačiću i potom isto tako peške udaljio. Video nadzor sa zgrade u Braće Dronjak 16 nije bio od pomoći policiji, jer nije bio u funkciji da čuva zapis, nego samo da direktno prenosi sliku sa ulice.

Sahrana Nenada i Jasmine Opačić je danas na novosadskom Novom groblju.

  • PODBARA

    03.03.2015 23:10
    MALI PACOVI KOMENTARISU
    Koliko ste jadni i bedni da bi vas se i rodjena majka sramila.Olajavate mrtvog coveka kao da vam je porodicu ubio.
    Robijao,nije se culo za njega od kad je na robiji i sad vi sebi dajete za pravo da nekog omalovazavate.
    Muka mi je od vasih prica "trovao je decu"ciju decu je trovao?Narkoman uzima drogu jel voli a ne sto mu diler gura u nos.
    J..u vas politicari decenijama a vi cutite jel ste pacovi obicni i nemate m..a da menjate nista za tu istu decu koju ovde pominjete.Dok je on bio ziv bio je i FK Veternik,u prevodu deca su imala gde da treniraju i imali sve uslove.Kao kad je i Arkan bio ziv kik bokserima je bilo kao u raju...
    Koje ubio njega to ne treba da zanima ni mene ni vas.Neka pocivaju u miru.Nikad nisam komentarisao ni jedan clanak niti bilo sta slicno.Ali ste toliko jadni da sam morao da vam napisem.Tako da pacovi nastavite da zivite u vasim kanalizacijama i crknite u govnima kad za bolje niste.Sve najbolje svim casnim ljudima!
  • btr

    02.03.2015 17:13
    da su srećna vremena, svi bi znali da ga je sklonio tito i svi bi ćutali i bili srećni. ovako...
  • vucic

    02.03.2015 17:07
    i kompanija
    drzava ga je ubila.jasno je kao dan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.