Mirović: Ne sprema se smena Nikolića

Potpredsednik SNS Igor Mirović rekao je da će najkasnije do leta, čim se završe izbori unutar stranke i konstituiše Glavni odbor, biti formiran i Generalni sekretarijat SNS, a da napisi o smeni Radomira Nikolića sa mesta šefa Izvršnog odbora stranke nemaju nikakvog osnova u realnosti.
Potpredsednik SNS Igor Mirović rekao je da će najkasnije do leta, čim se završe izbori unutar stranke i konstituiše Glavni odbor, biti formiran i Generalni sekretarijat SNS, a da napisi o smeni Radomira Nikolića sa mesta šefa Izvršnog odbora stranke nemaju nikakvog osnova u realnosti.

On je za "Novosti" rekao da će suštinski zadatak sekretarijata biti operativno i organizaciono usklađivanje stranačke politike na svim nivoima i treba da pomogne da SNS još bolje funkcioniše.

Upitan da li će on biti na čelu tog organa Mirović kaže da o tome još nije razgovarano i da se on pominje kao kandidat, jer je zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem predložio da se formira Generalni sekretarijat.

"Nisam odbijao stranačke angažmane, ali sam kao potpredsednik SNS i koordinator Pokrajinskog odbora već prilično aktivan", dodaje Mirović koji je odbacio kao besmislice spekulacije da će taj organ biti "partijski bič" za neposlušne odbore.

Na pitanje koliko su tačna nagađanja da se sprema smena Radomira Nikolića sa mesta šefa IO SNS Mirović je rekao da su to napisi bez ikakvog osnova u realnosti. Kada je u pitanju Vojvodina, Mirović je ocenio da aktuelna vlast neće dobrovoljno odstupiti.

"U pokrajinskoj politici sam od 1990. Poznajem odlično aktere u vlasti. Radi se o grupi ljudi kojima je na prvom mestu briga o sebi i sopstvenim privilegijama. Neće dobrovoljno odstupiti sve dok ih narod ne oduva na izborima", smatra Mirović.

  • Laž

    11.03.2015 11:19
    Prevara
    Kao i uvek, gomila neistina sa druge strane koje se iznose na račun aktuelne vlasti. Nepreoverene informacije koje se plasiraju u pokušaju destabilizacije suprotnih tabora. Vrlo jeftino, ništa drugo.
  • 11482

    11.03.2015 11:12
    Zadatak Generalnog sekretarijata SNs je da poboljša funkcionisanje same stranke,kao i organizaciju stranačke politike na svim nivoima.
  • Rasa sa salasa

    11.03.2015 09:42
    A tebi kao govore sta planiraju u stranci?
    I oni znju da si poludebilan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.