Iz automobila ukrali CD plejer

Policajci su uhapsili jednog Novosađanina i jednog meštanina Bačke Palanke zbog sumnje da su počinili tešku krađu.
Policajci su uhapsili jednog Novosađanina i jednog meštanina Bačke Palanke zbog sumnje da su počinili tešku krađu.

Oni se terete da su, u Novom Sadu, obili automobil iz koga su ukrali CD plejer, koji je i pronađen kod njih. Takođe, njihovim pretresom, pronađeni su i kablovi za startovanje motora, bele vunene rukavice, baterijska lampa i dve viljuške za vađenje akumulatora. Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave.

Novosadski policajci su u sredu uhapsili meštanina Bogatića, zbog sumnje da je pokušao da obije jedan kiosk. Osumnjičeni je iskrivio lim na kiosku i napravio otvor, ali ga je policija sprečila da dovrši krađu. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

  • Jugosloven bio i ostao

    12.03.2015 19:31
    Pustiti ih
    Treba ih pustiti bez kazne, pod uslovom da nađu i privedu većeg lopova od sebe.
    Ugraditi to u zakon.
    Uskoro bi, pre ili kasnije, došli do najvećih lopova, a ne bi bili upotrebljeni policija i sudstvo, koji to ne smeju.
    Možda onda ne bi bilo socijalnih slučajeva koji umiru od gladi, dok nazovi patriote čerupaju ostatke Srbije.
  • DonJuan

    12.03.2015 18:09
    Kada bi se za ovakve stvari sekla ruka, umesto sto cete ih pustiti na ulicu istog dana, uz novcanu kaznu koja nema odakle da se naplati, onda mozda ne bismo bili lopovska drzava gde je cerupanje automobila masovna pojava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.