Počinje prodaja stanova u Beogradu na vodi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će od ponedeljka, 16. marta, početi prodaja stanova u prvim stambenim kulama projekta "Beograd na vodi".
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će od ponedeljka, 16. marta, početi prodaja stanova u prvim stambenim kulama projekta "Beograd na vodi".

"Već od ponedeljka svi zainteresovani građani moći će da se o prodaji tih stanova informišu preko sajta preduzeća 'Beograd na vodi', a sve detalje objavićemo u dnevnoj štampi", rekao je Mali koji je u Kanu na Međunarodnom sajmu nekretnina prisustvovao predstavljanju projekta "Beograd na vodi".

Mali je kazao da će uskoro biti objavljen i dizajn hotela sa pet zvezdica koji će se nalaziti pored stambenih kula i koji će, kako je istakao, "svakako doprineti lepoti ovog dela grada".

Izvršni direktor kompanije Igl hils, koja je investitor projekta "Beograd na vodi", Mohamed Alabar, rekao je da će izgradnja stambenih kula početi na leto i da se rade dizajnerska rešenja za druge zgrade i tržni centar.

"Ako su građani videli projekat 'Beograd na vodi' primetili su i da smo vodili računa o rezidencijalnim i komercijalnim elementima, o kulturi i o tome da građanima bude udobno. Beograd je jedan od najlepših gradova za život i rad i postaje regionalni centar brže nego što smo mislili", istakao je Alabar.

  • 12.03.2015 15:01
    Ono kad vesti sa Njuz net-a postanu stvarnost.
  • KOmša

    12.03.2015 14:46
    Imaš platu - kupi stan
    Hajde sad svi vi što imate te plate od 25.000 dinerosa i vi što imate u nivou srpskog proseka, nemojte biti škrtice već odma na crtu i kupite stan. Da Vam se nađe.
    Nego... jel' se seća neko gazda Jezde i Dafine... onih akcija od prodaje NISa ???
    Tamo ste novce izgubili?
    Nije valjda da je to baš vlast organizovala?
    Sada je sve drugačije!
    Kupite stan,... odma'
  • Ko to tamo peva?

    12.03.2015 14:44
    Ko bre sirotinja?
    "Daj 5 komada!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.