Lukin otac odbio da primi saučešće od Marka Milićeva

Marko Milićev je na početku suđenja negirao krivicu i zatražio od sudije da mu dozvoli da se obrati porodici Jovanović, međutim otac je to odbio.
Marko Milićev je na početku suđenja negirao krivicu i zatražio od sudije da mu dozvoli da se obrati porodici Jovanović, međutim otac je to odbio.

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu saslušanjem oštećenih i svedoka je nastavljeno suđenje Marku Milićevu optuženom da je prošlog leta svojim "kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu.

Milićev je na početku suđenja negirao krivicu i zatražio od sudije da mu dozvoli da se obrati porodici Jovanović, međutim otac je to odbio pošto ga je sudija danas pitala da li želi da čuje šta Milićev želi da kaže. "Svojim ponašanjem nije pokazao da želi da nam pomogne, tako da ne želimo da čujemo", rekao je kratko Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke. On se pridružio krivičnom gonjenju Milićeva i istakao odštetni zahtev.

Posle oca nastradalog mladića, saslušan je i njegov drug Marko Brcalj. On je potvrdio da im je te julske noći ispao točak i da su gurali automobil u srednjoj traci Brankovog mosta, kada je na njih naleteo automobil koji je usmrtio Luku.

Suđenje će biti nastavljeno 8. maja saslušanjem drugih svedoka.

  • kiklop

    26.03.2015 22:54
    opasan
    dripac beogradski.takvih ima na stotine.
  • btr

    26.03.2015 19:50
    Mi nemamo smrtnu kaznu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija