Gradi se dupla ograda na granici Srbije i Mađarske

Šef kabineta mađarskog premijera Janoš Lazar izjavio je da je dupla ograda neophodna duž cele 177 kilometara duge granice između Mađarske i Srbije.
Šef kabineta mađarskog premijera Janoš Lazar izjavio je da je dupla ograda neophodna duž cele 177 kilometara duge granice između Mađarske i Srbije.

Lazar je rekao da privremena dupla ograda, koja je za sada postavljena na nekim mestima duž granice, treba da bude proširena kako bi pokrila celu granicu, iako je bio relativno mali broj pokušaja njenog probijanja.

Mađarska vlada je odlučila da privremene centre za prijem izbeglica izmesti iz naseljenih područja.

Šef kabineta je istakao da se građani u graničnom području svakodnevno sreću sa očiglednim pokazateljima krijumčarenja ljudi, poput ilegalnih imigranata koji sa sobom nose neuobičajeno velike količine gotovog novca, koji, kako je naveo, "očigledno služi za korupciju".

On je ponovio da je privremeno zatvaranje granice potez protiv ilegalnih migranata i trgovaca ljudima, a ne političkih izbeglica.

  • 13.08.2015 08:36
    Sremac, zaboravio si da Srem iliti Srijem kao nekadasnji deo trojedne kraljevine kome pripada? Drzavno istorijsko pravo? Hoce li Sremski Karlovci i Sremska Mitrovica opet biti Hrvatski Karlovci i Hrvatska Mitrovica?
  • jovana

    12.08.2015 22:40
    idioti
    A sta je sa zivotinjama..njihovim stanistima,migracijama.. Jel i one treba da idu na gp Horgos i ostale granice,da ponesu i pasose?! Debili Madjarski!
  • 12.08.2015 21:53
    @Sremac
    Da. Tvoj idol je poznat bio po ljubavi i prema efikasnosti i prema ogradama i za sve su mu tamo neki bili krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.