Pokušao da prošvercuje pun gepek noževa

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 100 različitih noževa.
Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 100 različitih noževa.

Noževe "Columbia Jin Lang", "Boker", "Elf Monkey" i "USA Saber", pokušao je prokrijumčari mađarski državljanin u prtljažniku svog automobila, prilikom ulazne kontrole, saopštila je Uprava carina. Kako su carinici iz njegove dokumentacije videli da se radi o trgovcu, zaposlenom na mađarskim pijacama, odlučili su da detaljno pregledaju njegov automobil, mada je on na prethodno postavljeno pitanje rekao da nema ništa da prijavi, i da ide u posetu kod rođaka u Suboticu.

U prtljažniku njegovog automobila je ispod kartonske kutije sa ličnim stvarima pronađena i roba koju nije nameravao da prijavi, a koja je očigledno namenjena daljoj preprodaji.

Noževi su privremeno zadržani, a protiv putnika je pokrenut prekršaj pred nadležnim sudom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.