Maja Gojković: Nisam osramotila Srbiju

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da Srbiju nije osramotila nigde gde je bila, pa ni u Iranu, gde je tokom zvanične posete nosila hidžab.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da Srbiju nije osramotila nigde gde je bila, pa ni u Iranu, gde je tokom zvanične posete nosila hidžab.

Gojković je za "Politiku" rekla da je Iran zemlja koja, uprkos velikim pritiscima, nije priznala samoproglašenu državu Kosovo i koja je mnogim gestovima pokazala poštovanje srpskih državnih interesa, te da je zato prilikom posete Teheranu odlučila da stavi hidžab, koji je dobila iz Novog Pazara. "Na taj način sam želela da pokažem koliko cenimo njihov stav", rekla je Gojković.

Ona je navela i da je radila u najboljem interesu svoje države, a da je medijski linč, kome je zbog toga bila izložena, nije iznenadio jer, kako je navela, "to smo mi". Predsednica parlamenta je nedavno u zvaničnoj poseti Teheranu odenula jedan od striktnijih odevnih predmeta hidžab, iako je po protokolu marama bila dovoljna da pokrije glavu. Nakon toga su usledile kritike, da je Gojković preterala, osramotila Srbiju i povredila sve one Iranke koje se bore za veća prava žena, o čemu možete čitati OVDE.
  • dri

    01.12.2015 07:18
    @Schamlov
    mnogo se pravis naivan, al dobro, dakle - bot je manipulator javnog mnjenja pripadnik vladajuce SNS stranke koji radi protiv interesa gradjana radi odrzanja laznog reformatora na vlasti.
  • 29.11.2015 00:15
    sta reci
    Najnovija ludorija "nase" Maje!
  • Bez imena

    28.11.2015 22:27
    Oci
    Trebala je i lice da sakrije , mislila je da ce ih tim gestom pridobiti tj . priznace Kosovo .Pa naravno da su nju poslali jer mi muskaraca u vladi i nemamo ko bi nas predstavljao jer su Gejevi .U uredjenim drzava muskarac je predstavnik neke zemlje , oni ne bih slali svoje zene da se maskiraju kao Gojkoviceva ...mogla je i kostim Zoroa da obuce i on je maskiran !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.