FOTO: Naprednjački autobus slupao policijski džip

Autobus sa pristalicama Srpske napredne stranke i policijski automobil sudarili su se sinoć kod Bazara, nakon mitinga te stranke.
Autobus sa pristalicama Srpske napredne stranke i policijski automobil sudarili su se sinoć kod Bazara, nakon mitinga te stranke.

Autobus registarskih oznaka Vranja sa aktivistima SNS-a, iz za sada nepoznatih razloga, sudario se sa policijskim džipom i još jednim automobilom.

Povređenih nije bilo, ali je nakon sudara nastala velika gužva.

  • branko ns

    19.12.2015 15:08
    dajte im mape
    Molim organizatore mitinga da kad sledeći put budu organizovali "veličanstveni miting" da svojim "pristalicama" podele mapu grada sa obeleženim mestom mitinga, da se ljudi ne bi gubili po gradu, jer su mnogi pokupljeni po kafanama pa tako pijani lutali po Novom Sadu.
    Takođe ne bi bilo loše podeliti im i neki kodeks ponašanja u Novom Sadu, jer ovo nije livada i nije lepo zapišavati zidove i drveće našeg grada.
    Hvala
  • zex

    19.12.2015 14:59
    Mrak
    Nerazumem zasto pojedini forsiraju da je Autobus udario u policijski auto,Prosao sam sinoc pored tog udesa i ono sto sam video uopste mi nelici na takvu konstataciju vec na to da je policiski automobil udario u Autobus samo malo obratite paznju na fotografiju i polozaj Autobusa i na polozaj drugog ucesnika.
  • Carls Tejlor

    19.12.2015 14:59
    Da ste samo videli te face, nije bilo ukupno jedne zdrave vilice na kvazi skupu, a sto je najgore ni u tako jednom losem stanju ukupan koeficijent IQ-a nije bio veci od ukupnog broja zuba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.