Slučaj zamenika direktora Srbijagasa pred tužilaštvom

Istraga protiv zamenika generalnog direktora Srbijagasa Radoslava Vujačića, osumnjičenog da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo maloletni M. L. je okončana, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.
Istraga protiv zamenika generalnog direktora Srbijagasa Radoslava Vujačića, osumnjičenog da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo maloletni M. L. je okončana, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Na osnovu nalaza veštaka utvrđeno je da je u momentu  udesa Vujačić upravljao vozilom brzinom od 83 kilometra na sat, sa 1,9 promila alkohola u krvi, piše u saopštenju. Viši sud je po okončanju istrage taj predmet na dalju nadležnost dostavio Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

U zahtevu za sprovođenje istrage Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu se navodi da je Vujačić 22. avgusta ove godine upravljao automobilom u stanju veoma teške alkoholisanosti, i pri neprilagođenoj brzini naleteo na bicikl kojim je upravljao pokojni M. L. Dečak je od siline udarca zadobio povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Tokom istrage saslušan je veći broj svedoka koji imaju saznanja o tom događaju, obavljeno je saobraćajno-tehničko veštačenje, sudsko-medicinsko veštačenje i psihijatrijsko veštačenje optuženog Vujačića.

  • 13

    28.09.2010 09:05
    peticija
    SVI CESTITI I POSTENI LJUDI TREBA PETICIJOM DA TRAZE DA SE UBICA DETETA NESME BRANITI SA SLOBODE POSTO IMA PARA MOZE DA POBEGNE IZ ZEMJE.JA LICNO NEVEREJUM VLADAJUCEM MINISTRU,JER COVEK KOJI IZDA SVOJE IDEALE?
  • 13

    27.09.2010 09:05
    SRAMOTA
    NAZALOS OLOS CE SE NEKAZNJENO IZVUCI,A DOBROG
    DECAKA VISE NEMA.NJEGA NIKO NESME OSUDITI,JER SE PLASE OSVETE DUSANA SILNOG I ....
  • 123

    20.09.2010 08:54
    @ Дада
    Игром случаја познајем ту особу коју Дада помиње у тексту. Све је истина. И на крају појео вук магарца

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.