Preminuo državljanin Srbije kojeg je udario tinejdžer na Novom Zelandu

Državljanin Srbije Goran Milosavljević preminuo je od zadobijenih povreda u glavu koje mu je naneo tinejdžer u prodavnici "Kantdaun" na Novom Zelandu, piše Blic.
Milosavljević je u toj državi radio kao obezbeđenje osam meseci, a povrede opasne po život, kada ga je udario u glavu, naneo mu je u četvrtak tinejdžer.
 
Dan kasnije, Goran je preminuo u bolnici, saopštila je policija, piše Blic, pozivajući se na lokalne medije.
 
Incident se dogodio u gradu Papakura pred brojnim kupcima, a sve su zabeležile sigurnosne kamere. Osumnjičeni će biti u pritvoru do 23. maja kada će se pojaviti pred Višim sudom. Inspektor Dejv Glosop rekao je da policija istražuje ovaj slučaj, kao i da je upućena pomoć porodici žrtve, koja nije na Novom Zelandu. 
 
"Duboko smo ožalošćeni zbog tragične smrti i gubitka jednog od našeg radnika. Nijedan Novozelanđanin ne bi trebalo da doživi da ode na posao i ne vrati se kući. Trenutno smo fokusirani da koliko možemo pomognemo porodici žrtve", rekao je izvršni direktor firme Dejv Čembrs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija