Učenici iz Španije ujutru stižu u Beograd

Đaci iz Beograda koji su otputovali u Španiju prošle nedelje trenutno se nalaze u Italiji, a njihov dolazak u Srbiju očekuje se ujutru oko 9 časova.
Učenici iz Španije ujutru stižu u Beograd
Foto: Pixabay
To je za B92. net izjavila Aleksandra, majka čije je dete otišlo na ovo putovanje.
 
"Deca su upravo krenula iz Italije za Beograd. Bili su u jednom autletu. Tu su jeli, a vozači su se odmarali. Očekuje se da će u Beograd stići ujutru oko 9 časova", rekla je majka Aleksandra. 
 
Đaci iz beogradskih škola prošle nedelje otišli su na letovanje u Španiju, koje je organizovala profesorka Snežana Martić u privatnoj režiji sa agencijom "B2B". 
 
Tokom julerašnjeg dana pojavile su se informacije da su se deca razbolela i da sede u autobusu, bez novca koji je im prethodno uzeo predstavnik agencije. 
 
U razgovoru za B92.net, Aleksandra je ispričala šta se sve izdešavalo i kakvu su agoniju deca preživela tokom putovanja.
  • Johny O.

    21.07.2018 22:55
    ambasada
    A šta je radio ambasador ?Zašto nije pomogao svojim sunarodnicima i državljanima??
  • Vuki

    21.07.2018 22:14
    Ama dosta više.
    Neka deca se nisu lepo provela na moru, i sta sada?
  • V

    21.07.2018 21:28
    nekažnjeni
    Pljačka se narod na svakom koraku.
    Nemoral je u svakoj sferi našeg društva i nema nade da će se išta uskoro menjati, pošto se počinioci ne kažnjavaju.
    Rakom je prvo obolelo sudstvo i bolest se nekontrolisano širi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.