Uhapšeni zbog pokušaja ubistva u Kragujevcu

Mladić star 18 godina i A. A. (26) iz Kragujevca uhapšeni su zbog sumnje na ubistvo u pokušaju, saopštila je Policijska uprava (PU) Kragujevac.
Uhapšeni zbog pokušaja ubistva u Kragujevcu
Foto: Pixabay
Prema navodima policije sumnja se da je 24. avgusta, oko 23 sata, posle kraće rasprave A. A. zadao oštećenom više udaraca palicom i nogama, a tom prilikom osamnaestogodišnjak je pucao iz pištolja u napadnutog čoveka i naneo mu tešku telesnu povredu.
 
Napadači su bili u bekstvu, a uhapsili su ih policajci u Kragujevcu i Pirotu. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti sprovedeni višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
 
Prema navodima lokalnih medija, do incidenta u kome je prebijen i ranjen jedan muškarac došlo je posle kraće rasprave na košarkaškom terenu u naselju Erdoglija.
 
Napadnutom čoveku je smetala buka sa igrališta, pa je izašao da upozori decu i mlade da prestanu sa igrom tako kasno. Međutim, kako navode mediji, oni su pozvali komšije da ih brane i nastala je svađa koja je prethodila prebijanju i pucnjavi.
 
Ranjeni muškarac je zbrinut u Kliničkom centru Kragujevac i prema nezvaničnim saznanjima nije životno ugrožen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija