Kolima namerno ubio ženu na nagovor druga

A.Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je pod sumnjom da je ubio Ružicu K. iz tog grada.
Kolima namerno ubio ženu na nagovor druga
Foto: Pixabay
Kako prenose mediji, mladić je osumnjičen da je ženu namerno udario automobilom dok je vozila bicikl, a potom pobegao.
 
Pored A.Đ, uhapšeni su i D.S. (21) i njegov otac S.S. (47) koji su osumnjičeni da su ga podstrekivali da počini ubistvo.
 
Njih dvojica su, kako se sumnja, bili u sukobu sa ženom oko imovine koju im je ranije prodala, a onda su nagovorili A.Đ, inače druga D.S, da je pregazi kolima.
 
On je osumnjičen da je ženu udario kolima i naneo joj teške telesne povrede, od kojih je preminula sledećeg dana u bolnici. On je pobegao, a vozilo kojim je pokosio ženu odvezao je u atar sela kod Smedereva i zapalio ga.
  • Mile

    17.10.2019 18:35
    "Ubistvo na nagovor" - da li je to novo krivično delo ili se radi o retardu?
  • 40 godina

    17.10.2019 18:29
    U normalnoj drzavi bi svi umesani dobili istu kaznu kao i sam ubica, dakle ubistvo sa predumisljajem, a kod nas bi trebalo da dobiju po 40 godina i da im sva imovina koju poseduju bude oduzeta i data porodici nastradale zene, jer je predumisljaj bio imovine radi.
  • kao u serijama tv

    17.10.2019 17:26
    negativci
    e pa sad neka sud pazi sta radi da ne da stimulans ostalima za smaknuce bez posledica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija