Uhapšeno petoro, nelegalno priključivali zgrade na sistem EPS-a

Policija je uhapsila petočlanu kriminalnu grupu iz Beograda koja je u dužem periodu nelegalno priključivala stambene i poslovne objekte na distributivni sistem električne energije i nanela višemilionsku štetu EPS-u.
Uhapšeno petoro, nelegalno priključivali zgrade na sistem EPS-a
Foto: Pixabay
Petoro članova ove organizovane kriminalne grupe uhapšeno je 17. septembra. 
 
Ova grupa je otkrivena i procesuirana zajedničkim radom policije, tužilaštva i Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost EPS-a. 
  • Stanoje

    18.09.2020 20:37
    Očigledno da je policija sposobna da hvata ovakve krimose, a one što prebijaju nikako da nadju i uhapse. Bravo za policiju.
  • Satovi

    18.09.2020 12:06
    struja
    Ocel sada da pojeftini Struja,veliki su to potrosaci ufaceni na delu.Aj da vidimo.
  • Neko

    18.09.2020 11:54
    Zamislite
    da se ovako nesto desi u USA, Nemackoj, Svici...pa to bi brujale sve vesti a pocinioci bi bili osudjeni expresno na velike kazne. Kod nas, malo-malo pa procitamo o ovome i nikom nista...kazne blage, i nemaju represivan efekat!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija