Lečić tokom više od sedam sati saslušanja negirao sve navode, Tužilaštvo nastavlja da prikuplja dokaze

Glumac Branislav Lečić dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.
"U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka", dodala je Rakočević.
 
Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto posle 21 čas, nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskoj stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.
 
Lečić je, nakon razgovora u policiji, izjavio da je poligrafsko ispitivanje obavljeno na njegov izričit zahtev.
 
Nakon informativog razgovora, Lečić je izjavio da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamenik javnog tužioca.
 
"Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama - policija i tužilaštvo", rekao je Lečić.
 
Pozvao je sve medije da ga više ne kontaktiraju na ovu temu, jer neće davati izjave.
 
Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u intervjuu za Insajder navela da ju je silovao kolega i prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine i da je htela da izbegne da otkrije ime silovatelja, ali da je "jedna kap prelila čašu".
 
Juče je i objavljen snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji je dostavljen i tužilaštvu. Više javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je za Danas da je glumica Danijela Štajnfeld dala izjavu o silovanju u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca.
  • BoeserWolf

    27.03.2021 10:20
    Uprkos dugom stazu u politici, ostao je los glumac.

    Botovi se satrase da ga brane.
    "Lečić je, nakon razgovora u policiji, izjavio da je poligrafsko ispitivanje obavljeno na njegov izričit zahtev."
    Znamo cija je to skola.
    I DS je uzurpirao u ime jednog coveka.
    Super je spin botova kako je Lutovac uzurpirao DS. Mora da je i to Vulin smislio, kao i Lekicev izgovor da je "na snimku vezbao za predstavu koja nikad nije odigrana"... Verovatno je i svaki primerak scenarija spaljen.
    Vazi Leko
  • Niko

    27.03.2021 09:01
    Ovde komentarisu politicki ostrasceni bitovi sarlatani. Da podsetim Lecica izbacuju iz ds Djilas i Lutovac. Lecic vec godinu dana pokusava da preotme ds i sudi se sa Lutovcem koji je samo piun a stvarni grobar ds je Djilas. Jada je Leka blizu sudskog ulaska u ds krece afera silovanje. Prve najave i kampanje krecu od Solakovih medija n1 i nova s da optuzuju Leku. Posle par dana se pridruzuje i vlast sto nebi iskoristili da oblate 0,01% prezivelog ds. Dobro se zna ko drma medijima " opozicionim" tj privatnim i kako se afere prave. Sa druge strane i vlast kad napada kreca sa Pinkom i Informerom. Samo objektivno sagledajte i komentarisite ovaj sukob za vlast trenutno vadajucih koji imaju poluge i ogromnog kapitala s druge strane. Lecic nije cvecka al da ga bas svi napadnu a bio je vazan sraf u velikoj prevari dosa.
  • Klevete i osude

    27.03.2021 08:37
    Glumci osuđuju jer i ljudi osuđuju na klevete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija