Vučić: Čekam poziv tužioca da dam iskaz na poligrafu da li sam imao veze sa Belivukom ili ne

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da čeka poziv Tužilaštva za organizovani kriminal da da iskaz za navode da je imao veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka.
Vučić: Čekam poziv tužioca da dam iskaz na poligrafu da li sam imao veze sa Belivukom ili ne
Foto: 021.rs
"Ove ili sledeće nedelje čekam da budem pozvan od strane tužioca za organizovani kriminal i dam iskaz i u poligraf, pa da se vidi da li sam govorio istinu ili ne. Trebalo bi da budem pozvan i nadam se da hoću", rekao je predsednik za TV Pink.
 
Vučić je istakao da "nema više bojazni" od Belivukovog klana, ali da će još biti obračuna sa onima koji su učestvovali u kriminalnim radnjama, kao i sa onima u institucijama koji nisu preduzimali "sve što je moralo da bi se životi sačuvali".
 
Takođe je rekao da se FBI "nije bavio" kriminalnom grupom Veljka Belivuka i da o tom slučaju "nije imao pojma".
 
"Mafiju ćemo pobediti, država ima toliko dokaza, da narod može da bude miran", naglasio je on.
 
On je podsetio da "stalno" poziva i članove predsedništva Stranke slobode i pravde na poligraf, jer bi na taj način pokazali da li su "pošteni" ili ne.
 
"Pozivao sam na poligraf, samo da ih pitam oko para. Kako su pljačkali narodne pare. Ako ste pošteni - prihvatićete, a vidite da se ne javljaju. Niko od uposlenika u Đilasovoj firmi, od (potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike) Tepić do (predsednika stranke Dragana) Đilasa. Da vidimo da li može da prevari mašinu ili ne može", rekao je Vučić.
  • Msp

    11.08.2021 10:49
    Vec
    Su objavili rezultat poligrafa?
  • Moj stavPa

    11.08.2021 09:43
    Pa idi, sta se mene tice sta ti cekas. I ja cekam da te vise ne vidim i ne cujem...dosadan si neinteligentan i leci svoje komplekse tamo gde treba a ne na narodu
  • Vrhovni Poligrafista

    11.08.2021 09:24
    Dao si ti audio iskaz FBI/CIA/DEA. Samo je pitanje kada ce oni izvuci iz fiJoke i poslati u medije, pa da svi to da cujemo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.