Brod udario u stub mosta u Beogradu, izbio požar, pa zaustavljen saobraćaj

Na Železničkom mostu kod Gazele u Beogradu danas posle podne došlo je do obustave tramvajskog i javnog gradskog saobraćaja.
Brod udario u stub mosta u Beogradu, izbio požar, pa zaustavljen saobraćaj
Foto: 021.rs
Kako su za "Novosti" rekli u GSP, prekid je usledio u 17:10 sati.
 
Prema nezvaničnim informacijama, brod je oko 17 sati udario u srednji stub starog Železničkog mosta, nakon čega je izbio manji požar, koji je brzo ugašen.
 
Došlo je do obustave saobraćaja - tramvaji 7,9,12, kao i autobusi.
 
Linije 78 i 83 preusmerene su na Brankov most.
  • a

    24.08.2021 11:39
    zapravo
    predviđeno je da se stari železnički most upodobi BNV, da se izvrši konverzija mosta u pešačko-biciklističko-ugostiteljski do kraja ove godine
    https://www.blic.rs/vesti/beograd/jedan-beogradski-most-ce-do-2021-godine-postati-pesacki-a-evo-kako-ce-izgledati/6cqzvr1
  • quoi?

    23.08.2021 22:48
    @ Алиса
    lepo piše stari železnički, onaj koji vodi u Glavnu stanicu gde saobraćaja više nema, samo je jedan stari železnički most u Bgd, a ovaj je verovatno i predviđen za rušenje zbog BNV, ko zna... tako su uostalom udarale i barže u Peroševića, svi znamo kako je prošao
  • Алиса у земљи чуда

    23.08.2021 21:15
    Брод ударио у стуб моста
    Да није у питању тзв.Стари мост којим пролазе трамваји и возила? Онај историјски диван мост који су једном умало порушили, онај који је родољуб храброшћу и животом својим спасао од дизања у ваздух?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.