U Mostaru demoliran automobil Sergeja Trifunovića, glumac sumnja na navijače

Automobil beogradskih tablica, u vlasništvu srpskog glumca mostarskog porekla Sergeja Trifunovića, vandalizovan je u subotu na parkingu u naselju Vatikan u Mostaru, javlja Radio Slobodna Evropa.
Kako se moglo videti na mestu događaja, nepoznati počinilac, ili više njih, razbio je šoferšajbnu, zatim je isparao krovno platno i isekao zadnju desnu gumu automobila 'saab'.
 
"Ja sam došao ovde u svoj Mostar, parkirao se i neko je noću to vandalizovao, neko je polomio šoferšajbnu, isekao gume, iscepao nožem krov. Verovatno, pošto je ovo taj kraj, to su verovatno neki navijači", rekao je Trifunović za RSE.
 
On je time aludirao na činjenicu da se incident dogodio u zapadnom, većinski hrvatskom delu Mostara, gde dominiraju navijači hrvatskog sportskog kluba "Zrinjski".
 
Sergej Trifunović je ranije na društvenim mrežama pružio podršku rivalskom, Fudbalskom klubu "Velež", čije je sedište u istočnom, većinski bošnjačkom delu Mostara.
 
"Ovaj auto je bio parkiran tu više puta i ranije. BG table nikog nisu iritirale. Mislim da je ovo na relaciji verovatno Velež-Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak", rekao je Trifunović, dodajući kako je mostarska policija obavila uviđaj.
  • Mrgud

    20.09.2021 10:02
    @Dva losa ubise Milosa
    Opet izvrtanje činjenica. Taj narod nije izbegao ( dobrovoljno otišao sa mesta boravišta ) već je HR proterala taj narod. Uporđivati događaje u HR i na Kosovu je smešno. Za razliku od Srba u HR koji su bili KONSTUTIVNI narod, nacije koje ti nabrajaš su nacionalne manjine i kao takve nemaju pravo odcepljenja. Ako je moj bivši predsednik po tebi " monstrum ", šta je onda Tuđman ? Šta će mo sa izjavom- "Da mi nismo hteli, rata nebi bilo" ( pa ko je onda izazvao rat ?) i još monstruoznijom- "Završiti započetu realizaciju NDH trećinu pobiti, trećinu pokatoličiti,trećinu proterati i rešiti za navek pitanje Srba u HR. " Ako jednu reprezentaciju napusti nekoliko igrača, da li će trener raspustiti reprezentaciju ili pak nastaviti sa onim što ima da igra dalje. Vi ste napustili JNA ( vi ste napustili JNA i ne samo napustili već i oružano napali ) a mi je i dalje prihvatali takvu kakva jeste pa otud nam pravo da je i "svojatamo". Sve više stičem utisak da si neko ko se preselio iz Petrovaradina u lijepu vašu pa sad moraš dokazivati da si veći Hrvat od Hrvata. O postavljanju bilo kakve izložbe o "Hrvatima" da kod nas to ima i nije razbijena. Oćeš da te podsetim da smo kao država otkupili kuću Bana Jelačića i poklonili Hrvatskkoj zajednici, da koliko toliko na RTV Vojvodine postoje emisije na Hrvatskom jeziku, Imali reciprociteta u HR ? I naravno večita zamena teza na kraju, Srbi nisu išli da osvajaju već da zadrže teritorije na kojima su živeli a vi napali i odvojili od Jugoslavije.
  • Mitke 83

    19.09.2021 20:39
    Hrvati komsije nase drage omate li vi vase portale u hr...Imate,ajd ondak polako...
  • svetlana milosevic

    19.09.2021 20:22
    vandalizam u okrugu sibenika
    unuk mi je preko neta u okolini sibenika kasao posao . nije drugo potrajalo anatemisali su ga .. dva dana i noci je proveo na plazi dok mu nisu stigle pare .. nevole nas hrvati i definitivno to je to. decko ima znanje i hteo je da radi ali nacionalizam je jaci ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.