Teretna vozila u Šidu čekaju 400 minuta da napuste Srbiju

Putevi Srbije saopštili su da teretna vozila, na izlaz iz Srbije, na prelazu Šid sa Hrvatskom čekaju šest časova i 40 minuta, a na prelazu Batrovci četiri časa.
Teretna vozila u Šidu čekaju 400 minuta da napuste Srbiju
Foto: 021.rs
Na izlaz iz Srbije, na prelazima Horgoš i Kelebija sa Mađarskom, teretnjaci čekaju po tri časa.
 
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navelo je to javno preduzeće pozivajući se na Upravu granične policije Srbije.
  • Pera šofer Minhen

    23.09.2021 07:55
    Nekompletno
    Navedite i to da čekanja nisu zbog srpske policije i carine. Nego hrvatske carine. Pošto je tu eu granica. Da Vulin i Vulin ne doliva litru benzina svaki dan na vatru, Hrvati bi otvorili još dve rampe na Bajakovu. Ali kako braća Vulin ne znaju da stanu, mora se čekati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.