U nadzornom telu REM za praćenje izborne kampanje i Olivera Zekić i Milorad Vukašinović

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) danas je Ministarstvu kulture i informisanja predložio šest članova Privremenog nadzornog tela za praćenje medija tokom izborne kampanje.
U nadzornom telu REM za praćenje izborne kampanje i Olivera Zekić i Milorad Vukašinović
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju, za članove su predloženi Olivera Zekić, predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije i Milorad Vukašinović, član Saveta Regulatornog tela.
 
Predloženi su i Rajka Galin Ćertić, izvršna direktorka Regulatornog tela, Milan Todorović, generalni sekretar Regulatornog tela, Stevica Smederevac, načelnik Službe za nadzor i analizu programa emitera Regulatornog tela i Srđan Miljković, analitičar projekata u Regulatornom telu za elektronske medije.
 
Privremeno nadzorno telo za praćenje medija tokom izborne kampanje formira se na osnovu odluke Vlade, u skladu sa Završnim dokumentom Međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima i konkretnim merama za unapređenje izbornog procesa u Srbiji.
 
Rešenje o imenovanju članova Privremenog nadzornog tela donosi Ministarstvo kulture i informisanja.
  • Roki

    16.10.2021 08:45
    ?
    Jos da predloze Đuku bizona i to je to.Cirkus moze da krene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija