Poginuo motociklista kada ga je udario teretni voz

Na pruzi Beograd - Požarevac jutros oko 9 sati je poginuo motorciklista, na koga je naleteo teretni voz, saopštilo je preduzeće Srbija kargo.
Poginuo motociklista kada ga je udario teretni voz
Foto: 021.rs
Kako navode, prelaz između stanica Rabrovo i Zvižd, bio je obezbeđen vertikalnom drumskom signalizacijom – znacima Andrejin krst i Stop.
Teretna kompozicija je, navodi se u saopštenju, u svom sastavu imala 16 vagona, tovarenih rudom i saobraćala je iz Bora za Požarevac.
Na lice mesta došli su pripadnici MUP-a, Hitna pomoć, kao i Zajednička železnička komisija, a uviđaj je u toku.
 
"Srbija Кargo" izražava saučešće porodici nastradalog.
 
"I ovaj put ponovo apelujemo i upozoravamo da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi", navode iz ove kompanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija