Miroslav Lajčak sutra u Beogradu i Prištini

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak posetiće u ponedeljak, 6. februara Prištinu i Beograd.
RTS javlja da će Lajčak u ponedeljak u 19 časova u Vili "Mir" u Beogradu razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Prethodno će posetiti Prištinu.
 
Lajčak je boravio u Beogradu u januaru kada je u okviru "velike petorke" razgovarao sa predsednikom Vučićem.
  • Goran

    05.02.2023 23:59
    @Posetilac Mladenova
    Naravno da ih voza dok Vodju ne uhvati za mosnice Soroseva ruka u vidu Hilla i krene da uvrce u 8-cu. Zato u Davosu nije smeo da sedne pored Alexa Sorosa iako je bilo prazno mesto.
  • Rados

    05.02.2023 23:45
    Laz
    Lajcaku zasto dozvoljavate da vas jedan ulicar Kurti vuce za nos 2 god samo se zajebava i sprda sa vama isto to radi i sa Amerikom i cudi me da ga tolko tolerisete ili ga podrzavate i sa njime ste u igri.Nema nista od dijaloga.10god se ceka da se formira ZSO I nece Kurti ispada da je on mocniji i od Evrope i Amerike ili je pre ce biti vase cedo pa necete da ga ljytite.Sramota za Evropu i mocnu Ameriku.
  • Posetilac Mladenova

    05.02.2023 22:13
    Kad će kraj predstave?
    Gosn Lajcak & Co, da Vam kažemo, da ne okolišamo vise:nesposobni ste! Ovaj vas voza godinama. Ista priča, iste laži, iste predstave. Igrate se, on sa vama, Vi sa njim, mi propadosmo,kolateralna šteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.