Uhapšen vlasnik ringišpila u Kuršumliji, životno ugrožena devojčica od 12 godina

Dve osobe su uhapšene u Kuršumliji zbog rušenja konstrukcije ringišpila, kada je povređeno 13 osoba, od kojih jedna devojčica teško, naveo je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Uhapšen vlasnik ringišpila u Kuršumliji,  životno ugrožena devojčica od 12 godina
Foto: 021.rs
Uhapšeni su i zadržani vlasnik ringišpila Z.L. i zakupac placa na kom je ringišpil bio postavljen, J.N. zbog sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti.
 
Dačić je dodao da su povređeni stari između 10 i 22 godine.
Ranije je direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji Uranija Petrović rekla za RTS da je 13-godišnja devojčica zbog povreda opasnih po život upućena na lečenje u Klinički centar u Nišu.
 
Petrović je dodala da je u prokupačku bolnicu upućeno sedmoro dece, dok je petoro lakše povređenih pušteno kućama posle zbrinjavanja u Domu zdravlja u Kuršumliji.
Devojčica životno ugrožena
 
Devojčica od 12 godina, životno je ugrožena i nalazi se u indukovanoj komi, saopšteno je iz UKC Niš. Ona je oko 15 sati i 30 minuta, u pratnji lekara Hitne pomoći iz Prokuplja dovezena u UKC Niš.
 
Pacijentkinja je odmah hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš i zbog trenutnog, životno ugrožavajućeg stanja, ona je intubirana i nalazi se u medicinski indukovanoj komi, prenosi N1.
 
Kako prenose Južne vesti, prema informacijama dežurnog lekara Doma zdravlja u Kuršumliji, troje dece je zadržano u toj ustanovi radi daljih pregleda i dijagnostike, dvoje je nakon pregleda sa lakšim povredama otpušteno kući, a pored teško povređene devojčice koja je transportovana na dalje lečenje u UKC Niš, još sedmoro dece je na dijagnostici u prokupačkoj Opštoj bolnici.
Nezgoda se navodno dogodila oko 13.30 na vašarištu kod autobuske stanice u Kuršumliji, a policija istražuje uzrok rušenja ringišpila.
  • John

    09.05.2024 14:01
    @Rooney

    I da imamo, to se završava sa 100€...
  • Rooney

    09.05.2024 01:14
    Atest
    Da li mi uopšte imamo neku akreditovanu instituciju koja radi atestiranje ringišpila i sličnih stvari? Da li neko ima neke informacije?
  • A3

    08.05.2024 22:39
    Sve po naređenju
    Ovo reagovanje policije je na mestu, ali se ne mogu zaboraviti bezbrojne prilike kada nije reagovala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.