Jerkov: Nikolić me tuži zbog pitanja

Portparolka LSV Aleksandra Jerkov izjavila je u petak da je dobila tužbu lidera SNS Tomislava Nikolića povodom njenog zahteva da saopšti informacije o tome gde i kada je diplomirao.

Portparolka LSV Aleksandra Jerkov izjavila je u petak da je dobila tužbu lidera SNS Tomislava Nikolića povodom njenog zahteva da saopšti informacije o tome gde i kada je diplomirao.

"Na adresu LSV sam dobila tužbu Nikolića koji zahteva odštetu od 200 miliona dinara zbog nanošenja duševnog bola, povodom toga što sam pitala gde je i kada diplomirao", rekla je Jerkov. Ona je navela da Nikolić u tužbi tvrdi da mu je, osim kaljanja ugleda i časti, njenim pitanjem nanet i veliki duševni bol.

Aleksandra Jerkov smatra da predsednički kandidat koji tuži narodnu poslanicu samo zbog toga što je pitala kada, gde, kako i pod kojim uslovima je diplomirao šalje jasnu poruku "kako bi Srbija izgledala ukoliko bi on u njoj sutra došao na vlast". Prema njenim rečima, bilo koji političar u nekoj evropskoj zemlji u ovakvoj situaciji bi pokazao diplomu, obrazložio zbog čega je došlo do zabune i zbog čega je nastala greška u njegovoj zvaničnoj biografiji.

"Ovakvom nervozom Tomislav Nikolić pokazuje da je očigledno postalo jasno da će i po četvrti put izgubiti predsedničku trku i da i ovaj put njegova stranka nije dobila dovoljan broj glasova da bi došla na vlast", rekla je Jerkov. Ona je zapitala kako bi lider SNS, "kada bi eventualno bio izabran za predsednika Srbije, odgovarao na sva ona pitanja za koja smatra da su neugodna, kada tužbom odgovara na pitanje gde je i kada diplomirao".

  • Ivana

    12.05.2012 09:43
    Čudno!
    I ja se isto čudim kako Jerkov nije smetalo što je Bojan Kostreš "završio" sličan fakultet i kao takav bio na mestu predsednika Skupštine Vojvodine, a Čeda "položio" 27 ispita za tri dana na Fakultetu dramskih umetnosti! Dačić to zna jer mu je rečeno u lice kad se to dogodilo, pa vidim da mu to smeta da sa njim pravi vladu.... a ministar prosvete dekan na privatnom čika Mićinom Megatrendu.....evo meni je sad već muka, pa neću više o tome....
  • Tja

    12.05.2012 08:38
    Toma je kanda zavrsio dramsku akademiju, sudeci koliko cmizdri, tuzaka se i histerise kao tinejdzerka.
  • mrva

    11.05.2012 20:31
    Ali ja stvarno verujem da je Tomu bas pogodilo to pitanje...

    i na kraju krajeva zasto ga sad to i pitaju, ma sada je politicka kampanja, posle cemo te sitnice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija