Zaposlenima u Telekomu 88 akcija po godini staža

Sadašnji i bivši radnici Telekoma Srbije dobiće 69,4 miliona akcija te telekomunikacione kompanije odnosno 88 akcija po godini radnog staža, objavila je Agencija za privatizaciju.

Sadašnji i bivši radnici Telekoma Srbije dobiće 69,4 miliona akcija te telekomunikacione kompanije odnosno 88 akcija po godini radnog staža, objavila je Agencija za privatizaciju.

Na osnovu početne cene trgovanja od 2,27 evra po akciji zaposleni i bivši zaposleni dobiće akcije Telekoma Srbije u vrednosti od 200 do 7.000 evra u zavisnosti od dužine radnog staža u toj državnoj kompaniji.

Agencija za privatizaciju zadužena je za prenošenje akcija na bivše i sadašnje zaposlene u Telekomu, a tabela sa proračunom koliko se akcija dobija po godini staža objavljena je na sajtu Agencije www.priv.rs.

  • Sanja

    27.08.2012 21:27
    Odgovori na sva vasa pitanja-ISTINA
    Radim u telekomu vec 6 god. I plata mi je skoro 90.000 din. Stevo upravu si, treba jos malo da nam podignu plate, sto je malo malo je.A 45.000 din. je jako malo, nekog drugog mozes da lazes sebe i nas nemoj. #telekom srbija
  • ns poštar

    19.05.2012 03:59
    Pročitah komentar ovoga STEVE kako tvrdi da imam platu od 80.000 din i vtše pa se odmah maših za moj odrezak od plate i nešto na brzinu izračunah da sam kratak za nekih cirka 45 i kusur hiljada din.E moj stevane kanda nisi dobro informisan kolike su plate u telekomu običnih radnika.
  • Steva

    18.05.2012 11:41
    Jeli ovo nas neko zeza
    Čiji je Telekom privatni ili svih građana tj. Državni,ovo će se oboriti pred sudom ovo je DISKRIMINACIJA svih drugih građana ,zajedničko dobro ,malo im je što su im plate 80.ooo dinara i više , to je prosek u Telekomu, pa još i akcije brate, što je mnogo mnogo je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija