Oduzeta imovina vlasniku kladionica "Maks bet"

Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde privremeno je oduzela imovinu Saši Marčeti iz Zrenjanina, vlasniku firme "Ju-krijkos" i lanca sportskih kladionica "Maks Bet", izjavio je danas državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen.

Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde privremeno je oduzela imovinu Saši Marčeti iz Zrenjanina, vlasniku firme "Ju-krijkos" i lanca sportskih kladionica "Maks Bet", izjavio je danas državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen.

Saša Marčeta je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja i nezakonito organizovanje igara na sreću, kao i za malverzacije prilikom privatizacije Beograd filma.

Homen je kazao da je, rešenjem Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, Marčeti oduzet poslovni prostor u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, površine 113 kvadratnih metara. Oduzeti su i kuća od 90 kvadratnih metara u Petrovaradinu, garaža i 47 ari placa, od kojih su neki delovi upisani u katastar kao vinograd Alibegovac.

Kako je naveo Homen, od Marčete je takođe oduzeta i njiva površine 55 ari koja se nalazi u opštini Knjaževac. Od povezanog lica Anke Marčete oduzeti su voćnjak i vinograd u Petrovaradinu.

  • Kiki

    28.06.2012 12:10
    @Howyesno
    Slažem se s tobom, čini mi se da mnoge idu tamo da statiraju i uhvate neki komad sa dubljim džepom.
  • Howyesno

    27.06.2012 22:58
    hahaha
    u redu je sanjice, neidentifikovana pernata zivino, shvatili smo, dala si krimosu pare unapred i sad si besna, nije iskljuceno da i pmsujes s obzirom na intenzitet primljenosti. Ko te tera da ides u najskuplju teretanu u gradu, meni ode puno vise od tih 500 evra godisnje na teretanu, ali skoro sve na hranu i suplemente. Za vezbanje ako hoces da vezbas su ti dovoljne bucice i sipka (i lepo vreme ako skidas salo), sve ostalo je za lenje, nemastovite, i fizicki neobrazovane. I naravno za one koji bi da budu vidjeni u precenjenom fensi fitnes klubu.
  • S.

    27.06.2012 11:10
    @1 NS, pod "nema" se podrazumeva "nema mnogo pa se trudi da ustedi sto vise". Za takvog je logico da plati 1god unapred ako dobije neki popust.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.