Jeremiću 1,5 miliona evra umesto sedam

Vlada Srbije odlučila je da za potrebe predsedavanja Srbije zasedanju Generalne skupštine UN odobri ukupno milion i po evra, saopšteno je posle sednice Vlade.

Vlada Srbije odlučila je da za potrebe predsedavanja Srbije zasedanju Generalne skupštine UN odobri ukupno milion i po evra, saopšteno je posle sednice Vlade.

"Ova odluka je doneta u skladu sa opredeljenjem Vlade da se smanje troškovi na svim nivoima", navodi se u saopštenju.

Vlada je ukinula Kancelariju za praćenje predsedavanja Generalnom skupštinom UN i zadužila Ministarstvo spoljnih poslova da organizuje stručne i operativne poslove u vezi sa predsedavanjem Srbije 67. zasedanjem Generalne skupštine UN.

Vlada Srbije je 24. maja odobrila 2,9 miliona dolara za finansiranje predsedavanja Vuka Jeremića generalnom skupštinom UN u ovoj godini.

  • 08.08.2012 16:43
    siromah jeremic, sta ce sada,

    eto gradjani neka od svoje prosecne mesecne zarade -oni gradjani koji rade kod privatnika-odvoje koji dinar za jadnoga li jeremica
  • 54

    08.08.2012 12:33
    mumu
    za ovu godinu...
  • 100 evra

    08.08.2012 08:45
    da bebici ne bude malo 1,5ml
    Hoce imati bebica za djevrek i metro kartu?!
    Bebica nasha glavata..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija