Prijava protiv vlasnice dobermana koji je napao Snežanu Repac

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv 25-godišnje Novosađanke Marije T. čiji je doberman prošlog četvrtka izujedao Snežanu Repac na Novom naselju.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv 25-godišnje Novosađanke Marije T. čiji je doberman prošlog četvrtka izujedao Snežanu Repac na Novom naselju.

Napad se desio u Ulici Đorđa Nikšića Johana, a Repac je teško povređena pošto joj je pas naneo više povreda po leđima i stomaku, a polomljena joj je i kost u stopalu.

"Išla sam kod drugarice i mimoilazila sam se s mladićem i devojkom koji su vodili dobermana. Pas nije lajao, samo je skočio na mene. Grizao me je po stomaku i leđima i oborio na zemlju, a ujedi su prestali tek kad je mladić uspeo da ga povuče", ispričala je Repac.

Dodala je da su iz obližnje picerije ljudi pritrčali da joj pomognu, dok se devojka koja je bila s psom izvinjavala i rekla da je "zaboravila" da mu stavi korpu. Doberman je pokušao da napadne još jednog prolaznika, ali je mladić uspeo da ga zadrži.

Snežana Repac je inače lokalna funkcionerka DS i direktorka Fonda za razvoj Vojvodine, a pre toga obavljala je funkciju direktorke Gradskog zelenila.

  • sad zna sta

    09.09.2012 21:45
    je doberman
    neka neka tako joj i treba pa se nece vise igrat sa dobermanima ! hahahaha ! :D
  • 22.08.2012 11:20
    BG
    Cekajte, ako nije bitno ko je ona i sta je zasto se u clanku navode njene funkcije? CEMU TO AKO NIJE BITNO?
    Inace ovakvih nesrecnih slucajeva ima mnogo, krivi su vlasnici jer ne vode racuna,vlasnike opasnih pasa cemo kazniti za ovakve nezgode ali sta cemo sa hiljadama lutalica? Oni koji su zaduzeni da resavaju takve probleme nemaju navodno sredstava a posebno traze da im se dodatno plati bar ovde u Beogradu i to par hiljada po psu kog uhvate. Treba dobro razmisliti o tome koga i kako treba kazniti kada su lutalice u pitanju.
  • Tomas24

    13.08.2012 10:42
    molba
    Mole se vlasnici pomenutog dobermana da se jave u Gradsko zelenilo da im se uruči sledeća kazna : doživotni besplatan ulaz na Štrand, lokal na centralnom platou na 50 dodina besplatno, ček na 500000 eur i poklon zlatare Majdanpek po izboru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija