Pretučen radnik Beogradskog vodovoda

Radnik Beogradskog vodovoda i kanalizacije J.D. (58) danas je napadnut i pretučen prilikom pripreme za početak radova na otklanjanju kvara u Ulici prote Milorada Pavlovića.
Radnik Beogradskog vodovoda i kanalizacije J.D. (58) danas je napadnut i pretučen prilikom pripreme za početak radova na otklanjanju kvara u Ulici prote Milorada Pavlovića.

Prema navodima JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", radnik je zadobio teške povrede glave i nalazi se u Urgentnom centru na pregledu.

"Nepoznata lica su oštetila svoje vozilo marke BMV udarivši parkirano vozilo Beogradskog vodovoda. Kada je radnik seo u vozilo i pošao ka lokaciji na kojoj je bio kvar, automobil marke BMW mu je preprečio put, a zatim su iz vozila izašle dve osobe nakon čega su izvukli radnika iz kabine i naočigled prolaznika počeli da ga tuku", navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Vozilo ovog preduzeća bilo je propisno parkirano i vozač BMW-a je prilikom parkiranja udario u vozilo Vodovoda, dodaje se u saopštenju.

Na mesto incidenta ubrzo je stigla policijska patrola, a zahvaljujući očevicima i brzoj reakciji policije, počinioci su uhvaćeni.

  • Slusalac

    13.08.2012 17:21
    POnavljam
    Pod hitno menjati zakon.
    Sva zaposlena lica dok su na svom radnom mestu da imaju status sluzbenog lica. Bez obzira da li je to doktor,konobar,vozac,elektricar ili radnik bilo kog drugog zanimanja. To nece spreciti huligane da nasrcu na radnike, ali ce kaznena politika biti stroza pa ce vremenom i broj napada biti smanjen.
    Nadam se da ce neki od ovih nasih uspavanih sindikata pokrenuti ovu inicijativu kod nadleznih organa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija