NIS-u monopol na pumpe duž budućeg autoputa za Crnu Goru

Postignut je dogovor da dužinom budućeg autoputa prema Crnoj Gori benzinske stanice otvori NIS, izjavio je danas ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić.

Postignut je dogovor da dužinom budućeg autoputa prema Crnoj Gori benzinske stanice otvori NIS, izjavio je danas ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić.

Ilić je dodao da je predložio NIS-u da otkupi pumpe pored autoputa, što je NIS prihvatio kao odličnu ideju. On je rekao da će svim građanima za eksproprijaciju zemljišta biti isplaćen novac i to pitanje treba da se reši da bi autoput dobio građevinsku dozvolu za radove.

Vrlo malo je isplaćeno, na delu Ub - Lajkovac, od Ljiga je počela isplata, ali to je vrlo malo. "Moramo rešiti kroz rebalans budžeta deo eksproprijacije. Međutim, mi smo ovih dana postigli i ovaj  dogovor sa NIS-om", kazao je Ilić.

Ilić je, takođe, rekao da su svi sporovi sa ministrom za saobraćaj Milutinom Mrkonjićem rešeni.

  • aol

    27.08.2012 12:38
    Bagra lopovska
    Jednom recju korupcija!

    Secate se kako je SPS tako podneo u minut do dvanaest neki predlog da i tada ruski NIS ima prednosti nad drugim prodavcima goriva... I to je podneo neki nebitan iz stranke na nekom zatvorenom sastanku i svi to prihvatili. Kasnije se slucajno otkrilo. E cisto sumljam da je gospodin koferce to uradio iz ljubavi prema NIS-u.

    A u svetu je poznato puno slucajeva gde su respektabilne strane kompanije podmicivale politicare drugih zemalja da bi imale prednosti na trzistu te zemlje...

    A sad se dogovorio gospodin "mozete da kraduckate"

    Pukli smo!
  • mile

    27.08.2012 11:31
    Pa ovo je strasno, nemam reci,opet rusi dobijaju poklon. Mora i velja da se malo pokaze. Alo pa gde su tenderi licitacije i sl.Znaci bratski i sve transparentno , da li su se vucic i dacic tu negde smestili , samo mi ne mojte reci da nisu , bas su nevinasca sramota.Mene i ovako nece videti tamo a turizam crne gore, ni sliku im ne dam a ne da jos idem tamo.
  • neko iz mase

    27.08.2012 11:19
    @Naporni
    Ti baš nemaš pojma sa ekonomijom?! Jel' da?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.