Suđenje za "Kontrast" u februaru kreće iz početka

Suđenje za požar u diskoteci "Kontrast" počeće iz početka najverovatnije u februaru, rekla je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić.
Suđenje za požar u diskoteci "Kontrast" počeće iz početka najverovatnije u februaru, rekla je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić.

Suđenje za požar u kojem je poginulo šestoro mladih preuzeo je novi sudija Višeg suda Borivoje Pap. On je funkciju predsedavajućeg sudskog veća  preuzeo od sudije Zore Jamušakov, koja je otišla u penziju.

Ovaj proces počeće iz početka, a na pripremnom ročištu o dokazima za tragediju ponovo će se izjasniti i odbrana i tužilaštvo.

Suđenje u ovom slučaju počelo je krajem januara 2013. godine, a optuženi su vlasnik diskoteke "Kontrast" Alojz Ganić, zakupci lokala Slaviša Stanišić i Dejan Ratković, kao i električar angažovan na održavanju objekta Miroslav Papuga.

  • 09.01.2014 23:18
    novosadjanka
    Koliko ovaj novi sudija ima godina? Nadam se da je neki mlad i vitalan i da nece jos skoro u penziju.

    Drzava i sudstvo za svoje propuste treba da placaju neduznim ljudima, za svaki izgubljeni dan od dana nesrece!
  • 09.01.2014 17:08
    Да се може!
    Да се може...коментару Nssn (11:29 • 09.01.2014.) бих дао незнам колико гласова!
  • 09.01.2014 11:56
    .... lud zbunjenog
    Eto.




    Toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.