Priznao krivicu za pucnjavu u "Đavi"

Marko Radenković iz Novog Sada, osumnjičen za ranjavanje tri osobe u klubu "Đava" , nije priznao počinjena dela na početku pretresa, ali je posle pauze ipak prihvatio krivicu.
Marko Radenković iz Novog Sada, osumnjičen za ranjavanje tri osobe u klubu "Đava" , nije priznao počinjena dela na početku pretresa, ali je posle pauze ipak prihvatio krivicu. On je u klubu na Petrovaradinskoj tvrđavi, 30. januara oko pet sati ujutro, ranio radnike obezbeđenja Dragana Tešanovića, Ognjena Cvjetićanina, Strahinju Stanića i gosta Miloša Glušicu. Tome je prethodila svađa, nakon koje je Radenković otišao kući i uzeo pištolj. Osumnjičeni je u svom iskazu naveo da je to veče popio previše alkohola, iako inače ne pije, kao i da se svojih postupaka ne seća. Veštaci sudske medicine, ipak, tvrde suprotno. Takođe, ranjeni su pristali na vansudsku nagodbu, dok Cvjetićanin nije prisustvovao suđenju jer je još uvek u bolnici. Tešanović je u svom iskazu tvrdio da se ne seća da je video pištolj u Radenkovićevim rukama, jer se sve odigralo brzo, iako je u istrazi rekao drugačije. Policajac Dalibor Šekularac, koji se tada u civilu našao na mestu događaja, kaže da je detalje događaja video, kao i da je Radenković govorio čisto i tečno kada je tražio radnike obezbeđenja.

  • ...

    25.06.2010 13:36
    @Piplfoks
    da je dodjos bilo bi naglaseno da je drzavljanin te i te zemlje ili ako ima drzavljanstvo onda odatle je i odatle sa prebivalistem u Ns-u, kao sto uvek i naglase kad je neko takav u pitanju. Ali vama je neshvatljiva cinjenica da i medju "finim i postenim" Vojvodjanima ima zlocinaca pa ne mozete to da prihvatite...
  • piplfoks

    25.06.2010 07:00
    A da nije dođoš si zaključio po tome što ima prijavljeno prebivalište u Novom Sadu, jel? Ti sad rezonuješ isto kao i oni.
  • lala

    24.06.2010 14:58
    Huh, cak ni nocni klubovi ne smeju da rade duze od 3 ujutru. Kako se onda ovo desilo u 5?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.