Petoro povređeno u udesima

U saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu u ponedeljak je povređeno pet osoba.

U saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu u ponedeljak je povređeno pet osoba.

U Ulici Narodnog fronta 26 oko 11:50 povređena je biciklistkinja stara 38 godina. Ona je zadobila lake telesne povrede stopala i Hitna pomoć ju je prebacila u Urgentni centar.

Oko 12:55 u ulici Đorđa Zličića kod broja 49 oboren je pešak, dečak star 14 godina. U Hitnoj navode da je dečak zadobio lake povrede glave i da je prebačen u Dečiju bolnicu.

U Petrovaradinu u Račkoj 141 oko 14 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve muške osobe. Muškarac star 31 godinu je zadobio povredu glave i kolena, a drugi mladić star 28 godina je zadobio povrede kolena i šake. Obojica su sa lakim telesnim povredama zbrinuti na licu mesta i potom prebačeni u Urgentni centar.

Na Bulevaru Kralja Petra kod broja 95 oko 16 časova je povređen još jedan pešak. Kako navode u Hitnoj, žena je zadobila povrede glave, ramena i šake i prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

  • anonimus

    07.10.2014 11:23
    pesak
    Gospodja koja je povredjena u Kralja Petra je sama kriva jer je prelazila put van pesackog prelaza kroz kolonu vozila, u pravcu od Pariske Komune prema grilu Bubi... prolazio sam autom sa suprotne strane... Inace pametna gospodja hoda uz pomoc stake i usudjuje se da prelazi put tuda... I sad nesrecni vozac koji nije isao brze od 30km na sat treba da odgovara...?
  • ja

    07.10.2014 09:55
    ddd
    Pa ovo sve pesaci pretrcavaju ulicu van pesckog prelaza... Ko je ovde bahat,pesaci ili vozaci?
  • Bradilko

    07.10.2014 09:52
    Ne znam na bliskoistočni koji grad liči?
    Damask,Homs,Bejrut???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.