Maloletnici privedeni zbog kamenovanja poslastičarnice "Telep"

Novosadska policija privela je šest maloletnika od 17 godina zbog kamenovanja poslastičarnice "Telep" u Ulici Jožefa Atile.
Novosadska policija privela je šest maloletnika od 17 godina zbog kamenovanja poslastičarnice "Telep" u Ulici Jožefa Atile.

Svi su priznali krivično delo i saslušani su u prisustvu tužioca i advokata.

Poslastičarnica "Telep" kamenovana je u noći između subote i nedelje proteklog vikenda. Oko 2 sata ujutru, mladići su polupali sva stakla i napravili materijalnu štetu vlasniku A. Rašitiju, za kojeg su verovali da je albanskog porekla. Vlasnik je zapravo Goranac.

Podsetimo, proteklih dana novosadske, ali i pekare i objekti širom Vojvodine i Srbije na meti su vandala, koji lome izloge i prave veće materijalne štete po vlasnike.

Tim povodom direktor policije Milorad Veljović izjavio je da su u čak 99 odsto slučajeva vandalizma poslednjih dana u Vojvodini izvršioci maloletnici.

  • Lala

    23.10.2014 08:24
    da nisu
    pripadnici nove mlade bosne??? hahaha
  • lud zbunjen normalan

    23.10.2014 07:46
    politika
    ovu maloumnici umesto kojih droga razmislja imaju glavu na ramenima samo zbog frizure dokle vise narode da trpimo ovaj teror zbog takvih propada ova zemlja
  • hmm

    23.10.2014 07:36
    cudno
    Zar advokati nisu u strajku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.