Suđenje Milićevu počinje 4. novembra

Početak suđenja Marku Milićevu zbog optužbi da je "mini kantrimenom" udario Luku Jovanovića koji je od posledica povreda preminuo, zakazan je za 4. novembar.

Početak suđenja Marku Milićevu zbog optužbi da je "mini kantrimenom" udario Luku Jovanovića koji je od posledica povreda preminuo, zakazan je za 4. novembar.

Na optuženičkoj klupi će se, osim Milićeva, naći i Bratislav Vesović i Saša Janković. Milićev i Vesović su u pritvoru, dok je Janković pušten da se brani sa slobode.

Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo sudu da Milićeva osudi na 10 godina zatvora zbog krivičnih dela teško delo protiv bezbenosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći. Tužilaštvo je za njegovog kuma Vesovića predložilo tri godine zatvora za pomoć posle izvršenja krivičnog dela, a za taksistu Jankovića devet meseci zatvora zbog krivičnog dela neotklanjanje opasnosti.

Sudija za prethodni postupak je sredinom septembra doneo presude kojima su petoro Milićevih prijatelja koji su bili sa njim u autu osuđeni na kazne kućnog zatvora od četiri do 10 meseci, za koje su se nagodili sa tužilaštvom uz priznanje krivice. Tamara Bogdanović je osuđena na 10 meseci kućnog zatvora, Milica Novaković na osam, Bojana Petrović na četiri meseca, a Nikola Lepen i Dana Manevski na po šest meseci kućnog zatvora.

Milićev je 7. septembra izručen iz Kine, gde se skrivao dok je bio u bekstvu.

  • VladimirR

    24.10.2014 12:35
    I treba
    I treba, zbog njega je UEFA kaznila FSS, reprezentaciju, drzavu i sve nas sa tri bo...... A ne, cekaj...

    A Bogdanov & Co? A oni koji su ih pustili da a) prisustvuju i b) utrce na teren? A doktor ministar?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija