Bacili momka kroz zatvoren prozor

Posle svađe više nepoznatih lica kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbačen je Milan Vasiljević, koji je tom prilikom povređen.
Posle svađe više nepoznatih lica kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbačen je Milan Vasiljević, koji je tom prilikom povređen.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Vasiljević se trenutno nalazi u operacionoj sali Urgentnog centra. Incident se desio danas oko 15 časova.

"Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rečnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, "pao" sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je tešku povredu glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura  i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na Odeljenju reanimacije.

Povređeni je prebačen u operacionu salu. Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta. U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najverovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije hteo da komentariše incident.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.