Mladiće tukli zbog patika

Policija je u petak 19. decembra, oko 23 časa, u Dunavskom parku, zatekla trojicu mladića kako tuku dvojicu 18-godišnjih Novosađana.
Policija je u petak 19. decembra, oko 23 časa, u Dunavskom parku, zatekla trojicu mladića koji su tukli dvojicu 18-godišnjih Novosađana i sprečila ih u izvršenju krivičnog dela.

 

Osumnjičeni, od kojih je jedan maloletan, terete se da su naneli više udaraca rukama i nogama oštećenima, zahtevajući od njih da im daju patike.

Protiv osumnjičenih će biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

Podsetimo, samo dan ranije je mladić izboden na Rotkvariji takođe zbog patika.

  • Ćevara

    24.12.2014 19:41
    Hiperrealisti :)
    Ali ovaj put sam bio jako ozbiljan!! Izvinjavam se, znam, nekad se u stvari zaje..vam, možda sam preterano sarkastičan?? Rodjen sam ovde pre 50g, puno pamtim i puno znam! Ovo je mali grad!!
    Samo ovi novi (DDD i ostali na vlasti) ne znaju i ne haju! Kroje nam sadašnjost prema svojim ličnim prohtevima, a ne prema potrebama i stanju u državi... (Budućnost ne vidim ni na kraju tunela!)
  • 23.12.2014 09:29
    Glock 42/380 acp ?
    Noz? Ja odavno nosim Glok 42/380 ACP...Relativno novo oruzje, vrhunskih performansi?
    Lazes!Zasto si nasao da se proseravas? Glock 42/380 acp.Jeste noviji proizvod istoimene firme .Proizveden u Americi? $480 je cena.Zabranjen je uvoz oruzja iz inostranstva u Srbiju.Cena takvog oruzja na crnom bi bila minimum dupla od navedene.(ako ga ima na trzistu).Prestani da citas "kalibar".Lose utice na pocetnike.
    Za "profi" lika kao ti bi bio idealan PO9 CZ Ceske proizvodnje.Jeftiniji je i ako promasis pod naletom straha imas mnogo vise metaka 19+1 u odnosu na Glock (koji si naveo)6+1.
    Koji kenjator.
  • 23.12.2014 09:13
    @Vaspitanje Iz Kuće - Eto šta se događa
    Eto šta se događa kad deca nemaju ni trunke građanskog vaspitanja. Kad na ulicama zavladaju primitivizam, seljana i neukus. Kad su im Aca Lukas i Ceca mainstream u muzici. Kad ni Segedina ne vide a kurče se Kosovom. Kad im popovi i razni "naši obrazi" pune glavu o tome da je muškarac stvoren da brani srBstvo a žena da sedi kući i "koti" što više dece... Još samo da počnemo knjige da spaljujemo i to je to!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija