Iz "mercedesa" pucaju na prolaznike iz pejntbol puške

Policija na Novom Beogradu primila je do sada prijave četvoro građana koji su pogođeni najverovatnije kuglicom iz pejntbol puške, rečeno je u MUP-u Srbije.

Policija na Novom Beogradu primila je do sada prijave četvoro građana koji su pogođeni najverovatnije kuglicom iz pejntbol puške, rečeno je u MUP-u Srbije.

"Policijska stanica Novi Beograd radi na pronalasku osoba koje su iz vozila gađala prolaznike i bicikliste", navodi se u odgovoru MUP-a na pitanje o ponovljenim incidentima na Novom Beogradu.

Među napadnutim građanima je i fotoreporter agencije Beta Emil Vaš koga je nepoznati napadač pogodio kuglicom dok je vozio bicikl. Vaš je pogođen u kuk u ulici Omladinskih brigada, a nakon što je osetio udarac čuo je smeh iz obližnjeg mercedesa koji se udaljavao velikom brzinom.

Na društvenim mrežama pojedini građani su takođe pisali da su napadnuti iz automobila i to u istom delu Novog Beograda.

  • Radnik

    24.12.2014 13:16
    E slicno se i meni desilo
    Samo sto sam ja prelazio pešački prelaz na moje zeleno dok neki klnci nisu jurili na mene i nece da stanu. A ja na svu srecu imao kanticu farbe koju sam kupio ya adijato. KAd sam im opalio po vratima dok su proletali samo su nastavili dalje i dodali gas.
  • novosadjanin

    24.12.2014 13:07
    blejim u ns-u rokam ko na zapadu.... samo u ovom slucaju u novom beogradu
  • tamnica naroda

    24.12.2014 12:52
    Horora nikad dovoljno u ovom otpadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija